Сайт села Римарівка

Гадяцький район Полтавська область

MENU

На балансі сільської ради перебувають два сільських клуби, Римарівський, де працює 1 чол. та Максимівський – де працює 1 чоловік. Працівники культури відповідальні , творчі люди. Впродовж 2017 року в Римарівському сільському клубі проведено, звіт художньої самодіяльності, свято Івана Купала, День села.

В Максимівському сільському клубі проведено: свято Примирення та перемоги у другій світовій війні, День села.

Проведено мітинги та святкові концерти до 9 травня в с. Римарівка біля братської могили загиблих воїнів , покладено квіти до пам’ятників воїну інтернаціоналісту Полуношному Олександру Олексійовичу та воїну , який загинув в зоні АТО Лифар Анатолію Петровичу.

Проведено заміну вікон та поточний ремонт даху у Римарівському сільському клубі на суму – 34 450 грн.

Придбано фарбу для фарбування 1 000 грн.

Придбано вогнегасники для Римарівського та Максимівського сільських клубів на суму 3 625 грн.

За сприяння Гадяцької районної ради та Гадяцької районної державної адміністрації в бібліотеці села Римарівка проведено інтернет, що дало можливість дітям в позаурочний час більш змістовно проводити дозвілля.

Виконкомом сільської ради значна увага приділялася щодо розвитку спорту на селі, прийнято на посаду інструктора по спорту Бабак Євгенія Анатолійовича, діти нашої школи займали призові місця у районних та обласних змаганнях із таких видів спорту як сумо та дзюдо.

 

 

Римарівська сільська рада